Výber týždňa @maléPODNIKANIE.sk: 1-4/20

Pozrite si náš výber toho „naj” (nielen) v slovenskom malom podnikaní za uplynulé týždne..


#vzdelávaniealeadership

Pozrite si tipy pre zvýšenie efektivity zamestnancov od YesElf.

Základom takmer všetkých povolaní budúcnosti budú znalosti z oblasti IT (TOUCHIT).

Spolumajitelia holdingu Berlin Brands Group radia ako vybudovať úspešný eshop (Forbes).

#inovácieatrendy

Na Slovenskej poľnohospodárskej a Žilinskej univerzite založili startup Nutrigen Open Food, ktorý vyvíja aplikáciu na zistenie pôvodu mäsa (polnoinfo.sk).

S heslami má starosti asi každý. Blog od Visibility pomôže s tvorbou bezpečných a zapamätateľných..

#zodpovednépodnikanie

Štvorica žien vyrába v Banskej Štiavnici oblečenie zo slovenskej vlny. Slovenským farmárom za ňu platia férové ceny a zamestnávajú hlavne dôchodkyne, mamičky na materskej či ženy s nízkymi príjmami (STARTITUP).

#podnikateľsképrostredie

Onedlho je tu sezóna daňových priznaní a tak sa zídu základné čísla (podnikajte.sk).

Nový rok sme však začali typicky po slovensky - prehľadom legislatívnych zmien týkajúcich sa podnikateľov (podnikajte.sk).

#ľudiaapríbehy

Nitrianska rodinná potravinárska firma Slowlandia je úspešná najmä vďaka kvalitným a inovatívnym produktom (polnoinfo.sk).

Prečítajte si rozhovor s prevádzkovateľkou najstaršej bystrickej čajovne Idkou Topinkovou (STARTITUP).

Trenčianska sushi reštaurácia Oyshi začínala síce bez skúseností ale zato s odhodlaním, a preto uspela (Forbes).

#marketingastratégia

Agentúra Fortuity mapuje horúce trendy v online marketingu..


Erik Kubička
27. 1. 2020

Foto: slowlandia.com